Koekjes gespoten en afbakken op 10 minuten :
Rozijnenkoeken :
Deeguitrollen, bestrijken met banketbakkersroom, rozijnen en toeplooien zodat het slot op 1/3 van de koek lengte zit (ipv op het einde van de koek)
Voor en na het bakken :

Daarna abrikotiseren :
We helpen elkaar waar we kunnen ;-)

Nu nog bestrijken met bloemsuiker en water:
In stukjes snijden (zo breed als het mes) :
Rozijnenkoeken :
Deeguitrollen, bestrijken met banketbakkersroom, rozijnen en toeplooien zodat het slot op 1/3 van de koek lengte zit (ipv op het einde van de koek)
Voor en na het bakken :

Daarna abrikotiseren :
We helpen elkaar waar we kunnen ;-)

Ziet er al goed uit maar het is nog niet af :
Nu nog bestrijken met bloemsuiker en water:
In stukjes snijden (zo breed als het mes) :
Het eindresultaat :
De koeken hebben mijn collega's gesmaakt.
En ook nog roggebrood (60 %) gemaakt natuurlijk :
Geen opmerkingen:
Een reactie posten