Bert bakt

Pagina's

  • Cursus bakken
  • Bak ervaringen

woensdag 7 maart 2012

De laatste stap voor onze luxe gebakjes


De eerste drie foto’s zijn van fijne suikerstukken aangemaakt door de leerlingen van het dagonderwijs. Daarna de lang verwachtte luxe gebakjes …
bakken-4312 bakken-4313 bakken-4315 bakken-4361bakken-4359 bakken-4357

Meer lezen »
1 opmerking:
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest

Stap 2 in luxe gebakjes


Deze week geen afgewerkt product maar een tweede stap in onze luxe gebakjes.

Meer lezen »
Geen opmerkingen:
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest

Zwaantjes, Koffieslagroomsoezen en stap 1 in luxe gebakjes

bakken-4234bakken-4232

Meer lezen »
Geen opmerkingen:
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest
Nieuwere posts Oudere posts Homepage
Abonneren op: Posts (Atom)
Follow @bertbakt

Aantal pageviews

Populaire berichten

  • Crème koeken, notenbrood en schuimgebak
    Notenbrood met hazelnoten, pistachenoten, ... Crèmevierkanten met gerezen bladerdeeg Schuimgebak met warm schuim
  • Luiks suikerbrood, flantaart, tompoezen

Blogarchief

  • 22/07/12 - 29/07/12 (2)
  • 27/05/12 - 03/06/12 (1)
  • 06/05/12 - 13/05/12 (1)
  • 22/04/12 - 29/04/12 (1)
  • 08/04/12 - 15/04/12 (2)
  • 04/03/12 - 11/03/12 (3)
  • 05/02/12 - 12/02/12 (1)
  • 29/01/12 - 05/02/12 (3)
  • 15/01/12 - 22/01/12 (1)
  • 25/12/11 - 01/01/12 (1)
  • 04/12/11 - 11/12/11 (2)
  • 13/11/11 - 20/11/11 (1)
  • 06/11/11 - 13/11/11 (1)
  • 23/10/11 - 30/10/11 (2)
  • 16/10/11 - 23/10/11 (4)
Thema Supercool. Mogelijk gemaakt door Blogger.