De eerste drie foto’s zijn van fijne suikerstukken aangemaakt door de leerlingen van het dagonderwijs. Daarna de lang verwachtte luxe gebakjes …
De recepten …
De laatste stappen in de afwerking van onze luxe gebakjes. Deeg maken voor de parijse macarons en deze op een bakvel spuiten. Om de grote van de macarons enigszins onder controle te houden hadden we op een onderliggend bakvel cirkels van 6 cm getrokken met minstens 3 cm tussenruimte. Op één bakvel kregen we dan rijen van 4-5-4-5 macarons.
Ik kan niet altijd achter de camera blijven staan ;-))
De gebakjes obv witte chocomouse uit de vormen halen en het plastiek eraf doen om ze te overgieten met een witte chocolade glazuur.
Voor de praliné een chocolade glazuur …
Met de grote macarons hebben we een aparte gebakje gemaakt opgevuld met crème swiss met pistache.
Lekker waren ze zeker …
Wat waren die toch gigantisch lekker :-)
BeantwoordenVerwijderen