zaterdag 28 juli 2012

Fruittaart en Quiches

bakken-5713 bakken-5681

Fruittaart

De deeg wordt gespoten in de vorm die ingevet is. Beginnend bij de rand die iets hoger komt en nadien van het middelpunt naar buiten toe opvullen.
bakken-5667bakken-5664 bakken-5665 
Eenmaal gebakken opvullen met banketbakkerscrème.
bakken-5673bakken-5674bakken-5675
Nadien het fruit erop leggen en stukjes chocolade ter versiering.
bakken-5676bakken-5679bakken-5680bakken-5682bakken-5683
Tussendoortje voor bij de koffie
bakken-5698bakken-5700

De Quiche

bakken-5687
 bakken-5666bakken-5668 bakken-5669  bakken-5672             bakken-5689bakken-5686 bakken-5690 bakken-5691     bakken-5701bakken-5703bakken-5709 
bakken-5671bakken-5693bakken-5692
 bakken-5702bakken-5704 bakken-5705 bakken-5707  bakken-5710 bakken-5711
bakken-5713

Geen opmerkingen:

Een reactie posten