De menu …
Chocolade biscuit
Voor de chocolade biscuits hebben we opnieuw een warm beslag gemaakt maar deze keer niet met de hand of toch voor een deel.Biscuit kloppen en opwarmen.
Cacaopoeder eronder mengen
Voor de biscuit in de oven te zetten in het midden een schepje uitdoen zodat de biscuit evenredig zal rijzen.
Na de biscuit in drie lagen gesneden te hebben en verschillende lagen besprenkelen naar eingen smaak.
Dunne laagjes botercrème toevoegen.
Chcolade smelten met room en glucosestroop (voor de glans)
Afwerken met nootjes.
Worstenbroodjes
Voor de worstenbroodjes zijn we vertrokken met het maken van de nodige bladerdeeg. Deze werd in repen gesneden en de buitenkanten (langs de langste kant) werden nog wat dunner gemaakt zodat als de deeguiteinden op elkaar liggen de deeg rond het worstje overal even dik is.De deeg opvullen met gehakt (gespoten). De uiteinden doreren en tijdens het oprollen een beetje opspannen.
Bovenaan ook nog even doreren en wat lichte sneedjes in maken vooraleer alles in de oven te zetten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten