voorbereidingen … kuisen en inboteren …
Eierkoeken
De eierkoeken werden gespoten op een bakplaat. Vele handen maken licht werk.Na het bakken (10 min) werden beide kanten bedekt met een laagje chocoladesaus. Dit was niet eenvoudig, menig eierkoek sneuvelde gedurende de operatie en moesten dan ook professioneel verwijderd worden uit de groep (lekker ;-) ).
Pistolets
De pistolets werden eerst op een bebloemde doek gelegd …Na het rijzen werden de pistolets op de bakplaten gelegd en voorzien van de nodige versiering (maanzaadjes, tijgerpapje, …)
Frans brood
Frans brood plat slaan en vorm geven door de master himself … Luc.Doughnuts
Voor de doughnuts namen we dezelfde deeg als voor de boule de berlin en sneden er een rondje uit in het midden. Nadien werden dit gaatje met professionele handen groter gemaakt.Na het rijzen …
Na het frituren van de doughnuts deze bedekken met een laagje chocolade of suikerstroop.
en wat doen we met al die restjes die we er uit haalden ? frituren en bestrooien met poedersuiker. Het was even lekker als het eruit ziet.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten